Peticione në Manhajmi

Njoftimi i peticioneve të reja në Manhajmi

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Manhajmi kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Manhajmi ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

të dhëna bazike
shtet federal / provincë: Baden-Vyrtemberg
Përfaqësues të zgjedhur: Oberbürgermeister Peter Kurz
banorët: 307.640
lejohet të votojë: ~ 230.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    2.400
Aplikimi rezident / Aplikimi qytetar: (nënshkrime) nicht zulässig
Bürgerbegehren: (nënshkrime) nicht zulässig
Bürgerentscheid: (nënshkrime) nicht zulässig
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.mannheim.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Mannheim
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet :
Peticion me shkrim në adresën postare : Oberbürgermeister Peter Kurz
E 5
68159 Mannheim
email:


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani