Peticione në Nordrhein-Westfalen

Njoftimi i peticioneve të reja në Nordrhein-Westfalen

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Nordrhein-Westfalen kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Nordrhein-Westfalen ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

Peticione në pjesë të Nordrhein-Westfalen

Këlni (134) Dyzeldorfi (58) Essen (51) Dortmundi (47) Boni (38) Münster (35) Bielefeld (30) Duisburg (29) Aachen (26) Bochum (24) Wuppertal (21) Gelzenkirheni (20) Leverkusen (19) Oberhausen (16) Krefeld (14) Mülheim an der Ruhr (13) Regierungsbezirk Köln (12) Steinfurt (12) Mönchengladbach (11) Bergisch Gladbach (10) Rhein-Erft-Kreis (9) Kreis Kleve (9) Kreis Borken (8) Kreis Düren (8) Solingen (8)
të dhëna bazike
shtet: Gjermania
Përfaqësues të zgjedhur: Ministerpräsident Ministerpräsident des Landes Nordrhein-Westfalen
banorët: 17.932.651
lejohet të votojë: ~ 13.000.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    29.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 1.100.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 2.000.000
amendament kushtetues : (nënshkrime) ~ 6.700.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.nrw.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Nordrhein-Westfalen
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet : https://www.landtag.nrw.de/home/petitionen/online-petition.html
Peticion me shkrim në adresën postare : Die Präsidentin des Landtags NRW
Postfach 10 11 43
40002 Düsseldorf
email: petitionsausschuss@landtag.nrw.de
deklaratat mbi openPetition Abschaffung der Kita-Gebühren in NRW!Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International