përfaqësues Karsten Möring

Deutscher Bundestag Gjermania

Karsten Möring
parti : CDU
fraksion: CDU/CSU
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Köln I
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Karsten Möring
Faqja e internetit : https://www.karsten-moering.de/
Twitter: https://twitter.com/karstenmoering
Facebook: https://www.facebook.com/Karsten.Moering/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KarstenMoering
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani