Përfaqësues Sylvia Pantel

Deutscher Bundestag Gjermania - heq dorë

Sylvia Pantel - heq dorë
parti : CDU
fraksion: CDU/CSU
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Düsseldorf II
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Sylvia Pantel
Faqja e internetit : http://sylvia-pantel.de/
Facebook: https://www.facebook.com/sylviapantelmdb/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani