përfaqësues Wolfgang Wiehle

Deutscher Bundestag Gjermania

Anëtar i komisioneve :
Wolfgang Wiehle
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : München-Süd
rol: 2. Verkehrspolitischer Sprecher der AfD-Fraktion
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Wolfgang Wiehle
Faqja e internetit : https://www.wolfgang-wiehle.de/
Twitter: https://twitter.com/WolfgangWiehle
Facebook: https://www.facebook.com/W.Wiehle/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani