Zëri juaj krijon ndryshim


Platforma për peticione dhe dialog politik

Shikoni një problem dhe dëshironi të bëni diçka për të? Ti nuk je vetëm! 12 miliona njerëz përfshihen në platformën tonë për të trajtuar në mënyrë aktive problemet sociale.

Çdo ditë njerëzit lulëzojnë me peticionet në internet. Ne mbështesim fushatën tuaj nga krijimi deri në dorëzim.

OpenPetition është politikisht neutral, jofitimprurës dhe i pavarur.
Ne i japim të gjithëve një zë - pavarësisht sa i madh apo i vogël është kauza juaj.

Çfarë dëshironi të ndryshoni sot?

Shqetësimet e dështuara — Gjermani

Çështjet që ishin të pasuksesshme, qoftë për shkak se iniciatorët u tërhoqën ose nuk i dorëzuan ato (brenda 12 muajve nga përfundimi i abonimit), ose sepse vendimmarrësit nuk u përgjigjën (brenda 12 muajve nga dorëzimi) ose sepse vendimmarrësit nuk arritën të marrin një vendim (brenda 24 muajve pas paraqitjes).

173 684 nënshkrimet
Pri. 2020 i përfunduar
143 296 nënshkrimet
Tet. 2021 i përfunduar
119 655 nënshkrimet
29/11/2022 i përfunduar
80 204 nënshkrimet
Mar. 2020 i përfunduar
67 663 nënshkrimet
2019 i përfunduar
64 684 nënshkrimet
Mar. 2020 i përfunduar
63 985 nënshkrimet
Dhj. 2020 i përfunduar

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani