përfaqësues Alexander Krauß

Deutscher Bundestag Gjermania - heq dorë

Anëtar i komisioneve :
Alexander Krauß - heq dorë
parti : CDU
fraksion: CDU/CSU
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Erzgebirgskreis I
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Alexander Krauß
Faqja e internetit : http://www.alexander-krauss.com
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani