Përfaqësues Gülistan Yüksel

Deutscher Bundestag Gjermania - heq dorë

Gülistan Yüksel - heq dorë
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Mönchengladbach
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Gülistan_Yüksel
Faqja e internetit : http://www.guelistan-yueksel.de
Facebook: https://www.facebook.com/guelistanyueksel
Instagram: https://www.instagram.com/guelistan.yueksel/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani