përfaqësues Manfred Behrens

Deutscher Bundestag Gjermania

Manfred Behrens
parti : CDU
fraksion: CDU/CSU
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Börde - Jerichower Land
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Manfred Behrens
Faqja e internetit : https://www.manfredbehrens.de
Facebook: https://www.facebook.com/behrensmanfred
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani