Përfaqësues Nicole Bauer

Deutscher Bundestag Gjermania

Nicole Bauer
parti : FDP
fraksion: FDP
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Landshut
rol: Fraktion (Frauenpolitische Sprecherin)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Nicole Bauer
Faqja e internetit : https://www.fdp-nicole-bauer.de/
Twitter: https://twitter.com/nicole_ae_bauer
Facebook: https://www.facebook.com/bauer.nicole.fdp/
Instagram: https://www.instagram.com/nicole_ae_bauer/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani