përfaqësues Thomas Seitz

Deutscher Bundestag Gjermania


Thomas Seitz
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Emmendingen - Lahr
rol: Fraktion (Rechtspolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : http://www.thomas-seitz.net/
Twitter: https://twitter.com/Th_Seitz_AfD
Facebook: https://www.facebook.com/Thomas.Seitz.AfD/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani