përfaqësues Gero Clemens Hocker

Deutscher Bundestag Gjermania

Dr. Gero Clemens Hocker
parti : FDP
fraksion: FDP
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Osterholz - Verden
rol: Fraktion (Landwirtschaftspolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Gero Clemens Hocker
Faqja e internetit : https://www.gero-hocker.de/
Facebook: https://www.facebook.com/hockergero/
Xing: http://www.xing.com/profile/Gero_Hocker
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani