Përfaqësues Heike Brehmer

Deutscher Bundestag Gjermania

Anëtar i komisioneve :
Heike Brehmer
parti : CDU
fraksion: CDU/CSU
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Harz
rol: Fraktion (Parl. Geschäftsführerin), Fraktion (Landesgruppenvorsitzende)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Heike Brehmer
Faqja e internetit : https://www.heike-brehmer.de
Twitter: https://twitter.com/heikebrehmermdb
Facebook: https://www.facebook.com/heike.brehmer.14
Instagram: https://www.instagram.com/heike_brehmer_mdb/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani