përfaqësues Otto Fricke

Deutscher Bundestag Gjermania


Otto Fricke
parti : FDP
fraksion: FDP
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Krefeld I - Neuss II
rol: Fraktion (Haushaltspolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : https://www.otto-fricke.de
Twitter: https://twitter.com/Otto_Fricke
Facebook: https://www.facebook.com/ottofrickefdp
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani