përfaqësues Till Mansmann

Deutscher Bundestag Gjermania


Till Mansmann
parti : FDP
fraksion: FDP
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Bergstraße
rol: Fraktion (Entwicklungshilfepolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : https://tmansmann.abgeordnete.fdpbt.de/
Twitter: https://twitter.com/TillMansmann
Facebook: https://www.facebook.com/tillmansmannfdp
Instagram: https://www.instagram.com/tillmansmann/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani