përfaqësues Rüdiger Lucassen

Deutscher Bundestag Gjermania

Rüdiger Lucassen
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Euskirchen - Rhein-Erft-Kreis II
rol: Fraktion (Verteidigungs-, Sicherheitspolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Rüdiger Lucassen
Faqja e internetit : https://ruediger-lucassen.de
Twitter: https://twitter.com/Buerger2016
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International