Zëri juaj krijon ndryshim


Platforma për peticione dhe dialog politik

Shikoni një problem dhe dëshironi të bëni diçka për të? Ti nuk je vetëm! 12 miliona njerëz përfshihen në platformën tonë për të trajtuar në mënyrë aktive problemet sociale.

Çdo ditë njerëzit lulëzojnë me peticionet në internet. Ne mbështesim fushatën tuaj nga krijimi deri në dorëzim.

OpenPetition është politikisht neutral, jofitimprurës dhe i pavarur.
Ne i japim të gjithëve një zë - pavarësisht sa i madh apo i vogël është kauza juaj.

Çfarë dëshironi të ndryshoni sot?

Çështje të suksesshme — Gjermani

Këto nisma kanë arritur ose pjesërisht kanë arritur qëllimin e tyre. Iniciatorët vendosin kur një iniciativë është e suksesshme.

rajon : Berlin
3 429 nënshkrimet
24/11/2022 i përfunduar
804 nënshkrimet
08/12/2022 i përfunduar
1 337 nënshkrimet
31/10/2022 i përfunduar
21 768 nënshkrimet
27/06/2022 i përfunduar
734 nënshkrimet
11/11/2022 i përfunduar
rajon : Oppenheim
sukses
Arsim
245 nënshkrimet
30/09/2022 i përfunduar
1 755 nënshkrimet
03/12/2022 i përfunduar
rajon : Nippes
sukses
Mjedis
151 nënshkrimet
29/10/2022 i përfunduar
146 nënshkrimet
13/11/2022 i përfunduar
493 nënshkrimet
07/12/2022 i përfunduar

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani