përfaqësues Carsten Brodesser

Deutscher Bundestag Gjermania

Anëtar i komisioneve :
Dr. Carsten Brodesser
parti : CDU
fraksion: CDU/CSU
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Oberbergischer Kreis
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Carsten Brodesser
Faqja e internetit : http://www.carsten-brodesser.de/
Facebook: https://www.facebook.com/dr.carsten.brodesser/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International