përfaqësues Götz Frömming

Deutscher Bundestag Gjermania


Dr. Götz Frömming
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Berlin-Pankow
rol: Fraktion (Parl. Geschäftsführer)
Faqja e internetit : http://götz-frömming.de/
Twitter: https://twitter.com/GtzFrmming
Facebook: https://www.facebook.com/goetzfroemming/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani