përfaqësues Stephan Brandner

Deutscher Bundestag Gjermania

Stephan Brandner
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Erfurt - Weimar - Weimarer Land II
rol: Fraktion (Landesgruppensprecher), Fraktion (Justiziar)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Stephan Brandner
Faqja e internetit : http://www.stephan-brandner.de
Twitter: https://twitter.com/stbrandner
Facebook: https://www.facebook.com/stBrandner/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International