Përfaqësues Gabriela Heinrich

Deutscher Bundestag Gjermania


Gabriela Heinrich
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Nürnberg-Nord
Faqja e internetit : http://www.gabriela-heinrich.de
Facebook: https://www.facebook.com/heinrichgabriela
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International